Dé tijdelijke oplossing voor verzorgingstehuizen (maar ook voor bedrijven)

In deze spannende tijden is videobellen de manier om met familie, collega’s en vrienden in contact te blijven. Maar als alles straks weer genormaliseerd is, wilt u waarschijnlijk niet aan een abonnement vast hangen. Daarnaast kan ook de aanschaf van noodzakelijke apparatuur in de papieren lopen.

Vandaar dat wij hiervoor nu een eenvoudige plug & play oplossing aanbieden. Stekker in het stopcontact, internetverbinding (vast of wifi) en videobellen maar. U heeft geen technische kennis nodig.

Voor het gemak kunnen wij zelfs vaste belafspraken inplannen, zodat het systeem automatisch wordt opgestart. Dit is met name handig voor dierbaren in het verpleeghuis.

Wij verhuren en installeren dit systeem al voor € 75,- per dag! Voor een langere periode hanteren wij een zeer aantrekkelijke staffelkorting. U hoeft ook niet te wachten, want we hebben alles op voorraad.

Wacht dus niet langer en bel ons via 043-407 07 00 voor meer info over de mogelijkheden. Een mail sturen kan natuurlijk ook: info@mediaservicemaastricht.nl.

#videobellen #videoconferencing #plugandplay

Videobellen media service 2