Onze nieuwe zus Edison heeft een frisse en dynamische kijk op hedendaagse projectverlichting gebaseerd op jarenlange ervaring.
 
Omdat Media Service totaaloplossingen aanbiedt op het gebied van audio, video, besturingssystemen en ontruimingsinstallaties, krijgen we vaak de vraag of we ook verlichting kunnen aanbieden. Met de oprichting van Edison Projectverlichting geven we hieraan gehoor.
 
Aan het roer van Edison staat Funs Thehu, geen onbekende in de verlichtingsbranche. Funs heeft een jarenlange staat van dienst. ‘Wij staan voor gedegen advies, een lichtplan op maat en ondersteuning in de uitvoering. Dit sluit aan bij de hoge mate van dienstverlening van Media Service’, aldus Funs.
 
Inmiddels is het team rondom Funs ook helemaal geformeerd. Op de nieuwe website kunt u kennismaken met alle teamleden.
 
Edison Projectverlichting is gehuisvest in het hoofdkantoor van Media Service aan de Galjoenweg 65 in Maastricht. En tevens is er een Belgisch kantoor in Heusden-Zolder bij Media Service België.
 
Op de foto v.l.n.r.: Menno Wijckmans (DGA Media Service), Funs Thehu (Commercieel Directeur) en Marco Stijnen (DGA Media Service)
 
#edisonprojectverlichting #mediaservice #edisonverlicht