Gisteren hebben wij op onze locatie aan de Galjoenweg in Maastricht de livestream verzorgd van de diploma-uitreiking van 48 studenten aan Maastricht University. Zij zijn voor hun bachelor of voor hun master aan het Department of Data Science and Knowledge Engineering (DKE) geslaagd.

Aan de basis van deze bijzondere gebeurtenis lag een film die door de docenten was gemaakt. In 2 sessies van 24 werd iedere student door de docenten toegesproken. De betreffende student werd steeds door ons live in beeld gebracht via het videoconferentie platform Zoom. Familie en vrienden konden de uitzending volgen via een livestream naar YouTube.

Een unieke manier om een diploma uit te reiken in deze rare tijden. We zijn blij dat we er als Media Service een bijdrage aan hebben kunnen leveren.

 

#diploma #diplomauitreiking #dke #um #universiteitmaastricht #maastrichtuniversity #zoom #livestream #mediaservice