Ons ambitieuze rental-team is bij menig event aanwezig om beeld, geluid en licht te faciliteren. In deze spannende corona-tijd zijn we bovendien veel online te vinden. Zo hebben we de afgelopen dagen weer een aantal mooie opdrachten mogen uitvoeren.

Bijvoorbeeld voor de NWO (Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek) die door middel van videoconferentie een aantal workshops organiseerde in Kasteel Vaalsbroek. Wij hebben ervoor gezorgd dat iedereen de conferentie plenair kon volgen en vervolgens groepsgewijs aan de verschillende workshops kon deelnemen. Omdat de genodigden niet op deze mooie locatie aanwezig konden zijn, hebben we een sfeermontage gemaakt van drone- en camerabeelden.

Voor Hotel Management School Maastricht maakten we een verbinding tussen de Spronckzaal, waar afscheid werd genomen van smaakprofessor Klosse, en het restaurant waar het publiek zich bevond. Via een livestream was de hele bijeenkomst ook online te volgen.

En voor Maastricht University Campus Venlo verzorgden we de online diploma-uitreiking van de geslaagden en de livestream voor familie en vrienden vanuit onze eigen studio in Maastricht. Rode draad was een film die door ons was gemonteerd aan de hand van materiaal dat was aangeleverd door docenten en studenten.

Wilt u weten wat onze av-professionals voor uw event kunnen betekenen? Neem dan contact op met Arthur Severijns van onze verhuur-afdeling om de mogelijkheden te bespreken. Hij is telefonisch bereikbaar via 043 – 407 11 55 of via mail verhuur@mediaservicemaastricht.nl.

Videoconference NWO  Videoconference NWO

Videoconference NWO  Hotel Management School Maastricht livestream afscheid smaakprofessor Klosse

Hotel Management School Maastricht livestream afscheid smaakprofessor Klosse  Hotel Management School Maastricht livestream afscheid smaakprofessor Klosse

Livestream diploma-uitreiking Maastricht University Campus Venlo  Livestream diploma-uitreiking Maastricht University Campus Venlo

#avtech #audiovisueel #rental #verhuur #beeld #geluid #licht #streaming #livestream #videoconferencing #nwo #hotelmanagementschoolmaastricht #ucv #mediaservice