Ondernemers en instellingen zijn in deze rare tijden genoodzaakt om creatieve oplossingen te vinden, zodat ze kunnen blijven doordraaien. Technisch gezien is er gelukkig heel veel mogelijk, zeker als het er om gaat om mensen met elkaar te verbinden.

De aanvragen stromen dan ook bij ons binnen. Wij verzorgen bijvoorbeeld de livestreams van raadsvergaderingen voor de gemeentes Beek (NL) en Riemst (B). Voor de open dag van Hogeschool Zuyd zorgen we ervoor dat de verschillende opleidingen hun informatie online kunnen presenteren aan de potentiële nieuwe studenten. En voor WSV Randwijck streamen we de digitale algemene ledenvergadering.

Bij de livestreams maken we gebruik van verschillende videoconferentie platforms, zoals bijvoorbeeld Microsoft Teams, Zoom Webinar, Facebook Live, Starleaf en YouTube. Afhankelijk van de behoefte van de klant. De mogelijkheden zijn wat dat betreft legio.

Heeft u ook een dringende behoefte om verbindingen tot stand te brengen? Neem dan contact op met Arthur Severijns van onze verhuur-afdeling om de mogelijkheden te bespreken. Hij is telefonisch bereikbaar via 043 – 407 11 55 of via mail verhuur@mediaservicemaastricht.nl.

#livestream #streaming #videoconferencing #videoconference #videoconferentie #microsoftteams #zoomwebinar #facebooklive #starleaf #youtube #av #avtech #raadsvergadering #verhuur #mediaservice #mediaservicemaastricht #mediasrevicebelgie #gemeentebeek #gemeenteriemst #hogeschoolzuyd #wsvrandwijck