Voor levering van Logitech Room Solutions voor Microsoft Teams

We zijn trots dat Media Service de meervoudige onderhandse aanbesteding van Open Universiteit Heerlen heeft gewonnen. We zullen de komende weken in totaal 11 Logitech Room Solutions voor Microsoft Teams uitleveren. Deze worden geïnstalleerd in Heerlen en vervolgens in 6 studiecentra in het land, te weten Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Nijmegen en Zwolle.

Logitech Room Solutions voor Microsoft Teams bieden alles wat nodig is voor videovergaderingen. En in dit geval dus voor remote learning, het les geven en krijgen op afstand.

De systemen zijn verkrijgbaar in een kleine, middelgrote en grote configuratie en worden geleverd met een mini-pc, Logitech-conferencecam met RightSense™-technologie, een pc-bevestiging en de Logitech Tap-touchcontroller voor centrale bediening. Daarmee heeft de docent alle middelen binnen handbereik om studenten uit te nodigen en eenvoudig inhoud te delen.

Open Universiteit heeft gekozen voor 9 kleine en 2 middelgrote configuraties.

 

#openuniversiteit #aanbesteding #logitechroomsolutions #microsoftteams #videoconferencing #videoconference #videovergaderen #blendedlearning #mediaservice