Gemeente Beek heeft recent voor Media Service gekozen als partner op audiovisueel gebied. De huidige raadszaal wordt de komende weken gerevitaliseerd. Op 12 november was de laatste raadsvergadering vóór de verbouwing. Onze verhuurafdeling heeft deze vergadering nog in beeld gebracht en gepubliceerd via een livestream.

Inmiddels zijn wij gestart met demontage van bestaande faciliteiten. Tevens worden voorbereidingen getroffen voor installatie van de nieuwe systemen, waaronder een modern draadloos discussiesysteem, een camerasysteem voor livestreaming van vergaderingen, diverse grootbeeld presentaties in raadszaal en hal, alsmede voorzieningen voor slechthorenden.

In januari zullen we het resultaat laten zien van deze metamorfose.

#raadsvergadering #raadszaal #gemeentebeek #discussiesysteem #boschdicentiswireless #crestron #av #avtech #streamen #streaming #mediaservice