Coronabestendige alternatieven als online popquizzen en christmas games of een drive-thru

November is de tijd dat veel bedrijven gaan nadenken over de kerstborrel of het kerstdiner. De traditionele kerst- en nieuwjaarsborrel zit er dit jaar waarschijnlijk niet in. Vandaar dat er druk naar substituten wordt gezocht. Bij de evenementenbranche komen er daardoor ook vele aanvragen binnen voor de organisatie van bijvoorbeeld online evenementen als quizzen, karaoke of een escaperoom oplossen. Maar ook de drive-thru, waar iedereen naar een locatie komt, maar wel in de auto blijft zitten, blijkt aan te slaan.

Ideeën genoeg, maar het moet ook uitvoerbaar zijn. Bent u als bedrijf of evenementenbureau op zoek naar een partner die op audiovisueel gebied deze uitdaging met u wil aangaan? Wij zijn experts in beeld en geluid, zowel online – ook livestream – als op locatie. Ons deskundige team maakt van uw event een belevenis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Arthur Severijns van onze verhuur-afdeling om de mogelijkheden te bespreken. Hij is telefonisch bereikbaar via 043 – 407 11 55 of via mail verhuur@mediaservicemaastricht.nl.

#kerstborrel #nieuwjaarsborrel #coronabestendig #popquiz #christmasgames #drivethrough #evenement #evenementenbranche #evenementenburo #event #av #avtech #livestream