Media Service Maastricht leverde en installeerde de volledige audiovisuele installatie bij Anytime Fitness Surhuisterveen.

Met het volledig geautomatiseerd AV-systeem in de groepsleszaal kan men live lessen, maar ook virtuele lessen geven op basis van Clubjoy. De klant kan middels een touchscreen aan de buitenzijde van de groepsleszaal een les naar keuze selecteren. Vervolgens werkt de AV-installatie volledig automatisch: de basis verlichting gaat uit en de RGB-verlichting gaat aan voor het creëren van de juiste sfeer, de audio schakelt in en de beamer projecteert de les in Full HD.

In de fitness is gekozen voor een achtergrondmuzieksysteem van Audac. Hiermee kan men in de functionele zone middels een professionele Bluetooth-verbinding draadloos een kleine groepsles geven.

In Surhuisterveen heeft men tevens gekozen voor een virtual spinningsysteem. Elke gast kan ad hoc een spinningles selecteren en afspelen via de player. Via een professionele Philips TV, die geschikt is om 24 op 24 uur aan te staan, kan de klant genieten van een beklimming van de Mont Ventoux of één van de honderden andere routes.

We wensen Mesut Esinti en zijn hele team ontzettend veel succes met deze prachtige club in Surhuisterveen!

 

#anytimefitness #anytimefitnesssurhuisterveen #av #avtech #audac #philips