Logitech introduceert de Rally Bar en Rally Bar Mini

Logitech komt in het licht van de pandemie met nieuwe producten voor videoconferenties. Het gaat om de Rally Bar en de Rally Bar Mini, twee alles-in-één videobars. Met deze lancering wil Logitech de audio- en videokwaliteit verbeteren voor kleine en middel grote vergaderruimten.

Haarscherp beeld
Ze leveren video van bioscoopkwaliteit dankzij een haarscherpe 4K UHD PTZ camera die u op afstand kunt draaien, kantelen en zoomen. De tweede ingebouwde cameralens kan deelnemers in de vergaderingen detecteren. Iedereen is in beeld, zelfs wie te laat komt wordt automatisch in beeld gebracht. De AI-zoeker screent de ruimte, zodat de camera op de spreker gericht blijft.

Kraakhelder geluid
Er gaat ook flink wat audiotechnologie schuil in de Rally Bar en Rally Bar Mini, zoals ultra-low distortion luidsprekers voor een ruimte vullende klank met een anti-vibratiesysteem dat trillingen minimaliseert. Slimme microfoons pikken de stem van iedere aanwezige persoon op en focussen op helderheid door de actieve spreker naar de voorgrond te halen. Ongewenst achtergrondgeluid wordt daarbij automatisch weg gefilterd.

Deze videobars maken eenvoudig verbinding met vrijwel elke pc of Mac zonder dat extra software vereist is. Dankzij de ingebouwde computer kunt u rechtstreeks op het apparaat aan de slag met conferenceplatforms. Het strakke, compacte formaat zorgt voor een snelle installatie en vermijdt een wirwar van kabels.

Platforms
De Rally Bar en Rally Bar Mini zijn geschikt om te gebruiken met onder andere Microsoft Teams Rooms en Zoom Rooms.

 

Neem voor meer informatie over deze nieuwe videoconference oplossingen van Logitech contact met ons op:

T +31 (0)43 – 407 07 00
E verkoop@mediaservicemaastricht.nl

#logitech #logitechrallybar #logitechrallybarmini #videoconferencing #videoconferentie #videovergaderen #mediaservice