Zuyd Hogeschool is een hogeschool met 14.000 studenten en 35 bacheloropleidingen. In maart organiseerden zij vanwege de beperkende maatregelen rondom corona online open dagen op de drie locaties in Maastricht, Heerlen en Sittard.  
 
Tijdens deze open dagen hebben de av-technici van Media Service op verschillende locaties interactieve livestreams verzorgd en voor diverse praktijkruimtes een webcam-oplossing geplaatst. Op deze manier konden de opleidingen zich presenteren aan de studenten in spe. Vervolgens kon er gechat worden met studenten en docenten en kon men meekijken in de praktijkruimtes.

 


 
Heeft u ook behoefte om op deze manier verbindingen tot stand te brengen? Neem dan contact op met Arthur Severijns van onze verhuur-afdeling om de mogelijkheden te bespreken. Hij is telefonisch bereikbaar via 043 – 407 11 55 of via mail verhuur@mediaservicemaastricht.nl. 
 
#zuydhogeschool #livestreaming #avtech #mediaservicemaastricht #mediaservicerental