Ons team komt op vele bijzondere locaties. De afgelopen dagen waren we bijvoorbeeld bij Flanders Finest in het splinternieuwe Botanic Sanctuary Antwerp. Daar werden afgevaardigden van The World’s 50 Best Restaurants door 10 Vlaamse topchefs verwelkomd met een sterrendiner. Hier werd de door Media Service geleverde av-installatie voor het eerst in gebruik genomen aangevuld met tijdelijke apparatuur vanuit onze rental afdeling. Wij zorgden voor geluid, licht en muziek tijdens het diner en de after party.

Bij de gemeente Meerssen verzorgden wij de livestream van de raadsvergadering.

Tijdens de opening van de nieuwbouw op de campus van Hotel Management School Maastricht, waar 390 nieuwe studentenkamers zijn gerealiseerd, hebben we de festiviteiten voorzien van av-techniek.

Tot slot waren we bij de uitreiking van de Henriette Hustinxprijzen die worden verleend aan studenten van de 3 kunstfaculteiten van Hogeschool Zuyd. Wij brachten een livestream naar Youtube tot stand en zorgden voor een live verbinding en schakeling tussen de locaties van het Maastricht Institute of Arts en het Conservatorium.