Media Service levert audiovisuele ondersteuning tijdens de open dagen van Zuid Hogeschool en Universiteit Maastricht. Dit doen we onder andere met live streaming en audiovisuele ondersteuning.

Op zaterdag 6 november vond bij Zuyd Autonome Beeldende Kunst aan het Herdenkingsplein in Maastricht de open dag plaats. In de plenaire zalen en 7 werkplaatsen werden door docenten en studenten diverse presentaties gegeven. Ons team zorgde voor de live streaming, zodat deze presentaties tevens online te volgen waren.

Op dezelfde dag vond ook de On-Campus Bachelor Open Dag plaats bij de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences van Universiteit Maastricht. Hier maakte men gebruik van onze professionele omroepinstallatie voor berichtgeving aan de bezoekers en achtergrondmuziek.

Heeft u ook behoefte aan audiovisuele ondersteuning bij uw open dagen of event? Neem dan contact op met Arthur Severijns van onze verhuur-afdeling om de mogelijkheden te bespreken. Hij is telefonisch bereikbaar op 043 – 407 11 55 of via mail verhuur@mediaservicemaastricht.nl.