ISO 9001 is een wereldwijd erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Daardoor is het een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt. We zijn dan ook heel blij dat alle bedrijven van de Media Service Groep, te weten Media Service Maastricht, Media Service België en Edison Projectverlichting door TÜV gecertificeerd zijn.

Kwaliteitsmanagement komt terug in alle onderdelen van het proces in onze organisatie. Met ISO 9001 borgen wij continue verbetering van kwaliteit, zodat we steeds beter aan de behoeften van onze klanten kunnen voldoen.

Op de foto’s Marco Stijnen (DGA Media Service Groep) en Funs Thehu (Commercieel Directeur Edison Projectverlichting)

#iso9001 #certificering #TUV #kwaliteitsmanagement #mediaservicegroep #mediaservicemaastricht #mediaservicebelgie #edisonprojectverlichting