In opdracht van DPG Media verzorgde Media Service audiovisueel het Advertisers Summit 2022. Met 4 man sterk ging ons verhuur team op pad zodat alles soepel zou verlopen deze dag. Een mooi event op een geweldige locatie bij Botanic Sanctuary in Antwerpen. Dagvoorzitters Angela Schijf en Harm Edens presenteerde het evenement. Gasten werden getrakteerd op sprekers als: Mattie Valk, Maarten Keulemans, Derk Sauer, Michiel Vos, Mona Keijzer, Sven Kramer, Joris Linssen en vele andere inspirerende sprekers.

Botanic Sanctuary is voor Media Service geen onbekende locatie, eerder verzorgden wij hier namelijk de audiovisuele inrichting in verschillende conferentiezalen en plaatsten we displays en projectoren. De digital signage schermen werden esthetisch verantwoord in het karakteristieke interieur verwerkt. Ook werden verschillende gemeenschappelijke ruimtes van een audio systeem voorzien. Tot slot werden de hotelkamers en suite uitgerust met centraal aangestuurde televisies. Meer weten, kijk even op de website van Media Service België, klik hier.

Een succesvol evenement op een geweldige locatie. Niet alleen voor de gasten, maar ook voor ons Team.  Wij zijn blij dat we hier onderdeel van mochten uitmaken. DPG Media en Botanic Sanctuary, bedankt voor deze mooie opdracht en fijne samenwerking.

Benieuwd hoe een dag van ons verhuur team in zijn werk gaat? Online kunt u de video bekijken die we van deze dag hebben gemaakt, klik hier. Op zoek naar audiovisuele ontzorging en professioneel advies voor uw eigen evenement? Neem eens een kijkje op onze verhuur pagina op onze website. Of neem contact met ons op. Wij helpen u graag.