Verhuizing Media Service België

Onze collega’s in België zijn verhuisd. Ze hebben inmiddels hun oude vertrouwde werkplek in Heusden-Zolder ingewisseld voor een mooi pand in Genk. U kunt ze dus voortaan vinden op: Wolfsbergstraat 65, 3600 in Genk.

Onze collega’s in België waren onder andere toe aan meer opslagruimte. Op dit moment gaan ze aan de slag vanuit Genk. Voor de uitvoering van de werkzaamheden en voor de klanten zal er niets veranderen. Enkel voor Belgische leveranciers veranderd vanaf dit moment het afleveradres. Onze collega’s in België kijken uit naar de mogelijkheden en kansen die het nieuwe pand gaat bieden. Ze hopen de showroom zo snel mogelijk operationeel te hebben. Hierover informeren ze u graag binnenkort.

Wij wensen onze collega’s veel succes in hun nieuwe pand!

Voor meer informatie: https://mediaservicebelgie.be/verhuizing/