Altijd en overal goed verstaanbaar zijn tijdens een hybride vergadering, trainingssessie of online meeting? Maakt niet uit hoe en waar u staat of zit in de ruimte? Het kan, met de Nureva HDL300. Een intelligente audioconferentiebar waarbij heldere communicatie de standaard is.

Mogen wij u overtuigen van de kwaliteit van dit systeem? Bij Media Service plannen wij momenteel demo’s met deze oplossing, natuurlijk komen wij ook graag bij u langs.  Daarnaast kunnen wij u tevens op een topdeal* trakteren. Bij aanschaf van uw éérste HDL300 krijgt u namelijk nu 50% korting. Laat uzelf overtuigen van de kwaliteit en het gebruiksgemak, boek daarom snel een demo bij uw accountmanager of klik hier.

De HDL300 beschikt over de gepatenteerde Microphone Mist-technologie. Waar bij traditionele systemen dode zones ontstaan, waar mensen niet gehoord worden, vult de Microphone Mist-technologie een ruimte met duizenden virtuele microfoons om een echte volledige kameropname te leveren. Ongeacht waar teamleden zich in de ruimte bevinden of in welke richting ze staan, zijn ze altijd perfect te verstaan.

Naast de hoge mate van kwaliteit is de Nureva HDL300 ook zeer gebruiksvriendelijk door de plug and play usb aansluiting met uw device. Doe uzelf en uw collega’s een plezier, met heldere communicatie tijdens online meetings. Gecertificeerd voor Microsoft Teams, Zoom, Google Meet, GoToMeeting en vele anderen toepassingen. Verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart, voor een naadloze integratie in uw ruimte. Boek daarom nu meteen een live demo via onderstaand formulier en ervaar het zelf.

*U krijgt de korting wanneer u een live demo boekt en bij aanschaf van uw éérste HDL300, de gebruiker mag (eerder) nog geen Nureva HDL 300 hebben aangeschaft. Maximaal één unit per eindgebruiker. Te bestellen tot en met 14 december 2022.

Boek nu direct uw demo

 

nureva actie 50% korting videoconferencing