Walpot Uitvaartzorg is al decennialang een begrip in de regio Eijsden en verre omgeving. Vandaar dat we trots zijn dat zij voor Media Service gekozen hebben als partner op audiovisueel gebied.

Gerald Walpot: “We waren op zoek naar een professionele audiovisuele partner die ons kon ontzorgen op audiovisueel gebied. Bij Media Service vonden we alles onder één dak: beeld, geluid, verlichting en besturing van de volledige installaties. Ze bleken ook nog specialist te zijn op het gebied van het aanbrengen van materialen die de akoestiek gunstig beïnvloeden. Hierdoor is de geluidskwaliteit en de spraakverstaanbaarheid enorm verbeterd”.

We hebben de afgelopen maanden een complete upgrade van beeld en geluid uitgevoerd in de aula. Vervolgens hebben we het naastgelegen nieuwe ontmoetingscentrum ‘La Mémoire’ voorzien van Ecler akoestische panelen, die speciaal op maat gemaakt zijn en in de gewenste RAL kleur gedrukt zijn. Daarnaast natuurlijk een professionele AV-installatie. Tot slot hebben we in de sfeervolle tent, die in deze roerige tijd als buitenlocatie dient, een mobiele (verrijdbare) av-installatie geplaatst.

Klik op de volgende link om een goede indruk te krijgen van dit unieke project.

#walpotuitvaartzorg #boseprofessional #crestron #eclerprofessional #ecleracousticpanels #lgpanels #av #avtech #mediaservice