Wij zoeken collega’s: Media Service is een groeiend bedrijf met veel carrièremogelijkheden en kansen. Wij zijn dan ook op zoek naar meerdere nieuwe collega’s. Op dit moment hebben we verschillende vacatures openstaan bij Media Service vestiging Maastricht en bij onze zusteronderneming De Vries Projekt Design in Eindhoven. Wij zoeken collega’s voor de volgende vacatures:

Media Service (Maastricht)

De Vries Projekt Design (Eindhoven)

Omdat wij een groeiende organisatie zijn, bestaande uit een groep bedrijven zijn er bij ons altijd carrièremogelijkheden en kansen. Daarom staan wij ook positief tegenover een open sollicitatie. Samen bekijken we graag de mogelijkheden en de functie die het beste bij je past. Ook als we daarvoor een nieuwe passende functie moeten creëren.

Wat wij kunnen bieden:

  • Een professionele werkomgeving
  • De juiste begeleiding en opleiding
  • Een warm bad in de vorm van een hecht en fijn team
  • Goede arbeidsvoorwaarden en extra vakantiedagen
  • Een bovengemiddelde pensioenregeling
  • Gezellige vrijdagmiddagborrels

Hebben wij je interesse gewekt? Of wil je een dag mee komen kijken binnen ons bedrijf om te zien hoe we werken en de sfeer te proeven? Neem contact met ons op +31 (0)43 40 70 700 (en vraag naar Joep) of stuur je motivatie en CV naar personeel@mediaservicemaastricht.nl.